A Méthode Traditionnelle minden pezsgő alapja

Méthode Traditionnelle

Az évek során sokat tanulhatunk a különböző italok elkészítésének folyamatairól, de akár kulisszatitkairól is. Közismert a sör vagy a bor készítésének menete, viszont a pezsgő eléggé egyedi eljárási módok alapján kerül az asztalra. A Méthode Traditionnelle valójában az ital leendő palackjában érlelt eljárási módot fedi, amit a francia champagne módszernek is neveznek.

Ennek lényege, hogy a kiváló minőségű szőlőből készült pezsgő alapanyagát, egyenesen a leendő palackba öntik és abban érlelik hosszú hetekig. A Méthode Traditionnelle folyamata 12 lépésből tevődik össze, aminek végén a pezsgőt végül ledugaszolják és máris mehet a boltok polcaira.

A több hétig tartó eljárás során folyamatos, szigorú gyártási folyamatok és módszerek közepette a szakemberek igyekeznek a lehető legjobb minőséget előállítani. A pezsgő a Méthode Traditionnelle módszernek köszönhetően, garantáltan a fogyasztók egyik kedvencévé válik. Látogasson el a francoispezsgo.hu webáruházba és győződjön meg személyesen annak választékáról és kedvező árairól.