A pezsgő múzeum visszarepíti a múltba

Pezsgő múzeum

Törley! Nincs is talán olyan magyar ember, akiben a szó ne idézné elő az egyik legigényesebb hazai ital édes gondolatát, de a külföldi országokban is számtalan olyan személy akad, akinek már volt szerencséje eme nemes nedűhöz. De mi is áll a márkanév mögött? A Törley pezsgő múzeum és látogatóközpont szeretettel várja a kedves látogatókat, akik ily módon bepillantást nyerhetnek a titokba!

A több mint 130 éves múltra visszatekintő ital az évek folyamán megfordult már királyi, sőt, császári asztalon is, mivel az egész világot meghódította Ausztráliától egészen Amerikáig. A pezsgő múzeum a prémium ital születésének pillanatából őriz emlékeket és relikviákat, így könnyebben bele tudunk helyezkedni a korba, amikor a Törley meglátta a napvilágot.

A korabeli feljegyzések olvasgatása közben visszarepülünk a múltba, ezáltal mi is részesei lehetünk az eseményeknek. Az oldalunkat meglátogatva megtalálja a pezsgő múzeum nyitva tartási rendjét, illetve a megközelítésünket megkönnyítő térképet és útvonaltervezőt is.