A STEYR jól ismert, megbízható márka

Régi STEYR traktor

Ha traktorvásárlás előtt áll, semmilyen körülmények között nem menjen el a gigafarm.hu holnapján található széles választék mellett! Itt megtalálhatóak a legtöbb ismert és kevésbé ismert gyártók termékei, többek között a STEYR márka is. A profi traktorok gyártására szakosodott cég számos megoldást kínál a legjobb felszereltséggel és széles termékskálával.

A traktorok minden kihívást jól teljesítenek és ehhez nagyban hozzájárulnak a STEYR erős motorjai és kényelmes vezetői élmény.

Így a nap minden szakában bátran használható, mert az összes munkafolyamatban kiválóan helytáll. Az akár 175 LE leadására képes, hathengeres motorok minden körülmények között játszva megbirkóznak a legnehezebb feladatokkal is.

A STEYR jól tudja, hogy milyen munka elvégzéséhez, milyen teljesítményre van szükség, figyelembe véve a traktorokra felszerelt adapterek súlyát és teljesítményét. A fent említett honlapon minden jellemzőt megtalál a gyártó termékpalettájáról. Ennek megfelelően, a szükséges kiegészítők és adapterek is rendelkezésre állnak.