A vizes porszívó segítség a takarítás során

Kárpit tisztítás

Kárpit tisztítás

Szerencsére a háztartási munkát mára már számos eszköz segíti. Többen vannak fogalomzavarban a vizes porszívó és a takarítógép közötti különbséget illetően. Cégünk takarítógépeket kölcsönöz. Sokan vásároltak vizes porszívót, néha tévesen.

Ez egy olyan porszívó, ami felszívja a kisebb mennyiségű vizet. Így számára nem akadály, ha kiborul a nedves föld a virágcserépből és ezt fel kell takarítani vagy enyhén nedves a szőnyeg. Azonban, a vizes porszívó sem tudja felszívni a nagyobb mennyiségű vizet és nem szárít. Erre csak a takarítógép képes.

A vizes porszívó másik jellemzője, hogy általában erős motor van benne, tehát a port is alaposabban magába szívja, mint a hagyományos modellek. Az is lehetséges, hogy a szőnyeget megnedvesítjük, majd alaposan kiporszívózzuk.

Már ez is nagyobb tisztaságot eredményez. Egy alapos takarításhoz mindenképp előnyösebb takarítógépet bérelni. A bérlés díja kedvező, így a legtöbbek számára elérhető és egész évben rakosgatni sem kell a lakásban azért, hogy néha használjuk.