Ablakszerviz Budapest területén

A műanyag nyílászárós ablakok nagyon elterjedtté váltak az utóbbi évtizedekben. Kisebb-nagyobb meghibásodások ezeket is érhetik, és a tulajdonosok sokszor nem tudják, hogy az ablakszerviz esetében kihez forduljanak. Ilyenkor általában az az eset áll fenn, hogy a kivitelezők már elérhetetlenek, az ablakbeépítő cégek nagy része pedig nem vállal javítást.

A teljes csere nyilván nem megoldás, hiszen a problémákat javarészt lehet orvosolni. Az Ablakdoktor projekt azért jött létre, hogy a meghibásodott műanyag nyílászáró javítás vagy az ablakszerviz szakszerűen legyen elvégezve, korrekt áron. Mik azok a jelek, melyek meghibásodásra utalnak?

Ha az ablak kattog, záráskor akad, egyszerre nyílik és bukik, nem zár rendesen, nem nyílik, az ablakszárny záráskor súrlódik, vagy éppen a bukó-nyíló ablak valamelyik funkciója nem üzemel rendesen, meghibásodás állhat fenn. Azt sokan nem tudják, hogy a műanyag ablakok is igényelnek karbantartást. Évente egyszer ezt is el kell végezni, és az Ablakdoktor az ablakszerviz esetében is segítséget nyújthat.