Duguláselhárítás Érden, jó nem?

Duguláselhárítás Érden több éves tapasztalattal

Duguláselhárítás Érd  | Érd megye jogú város. Mi sem mutatja jobban, mint lakosságának száma valamint az, hogy Érdet több kerületre bontották. A duguláselhárítás Érd és vonzáskörzetében több mint szükséges! Lakosságágának jelenlegi száma meghaladja a 65 ezer főt és több mint 4 kerülettel rendelkezik, de Érdligetet vagy Parkvárost szinte mindenki ismeri Pest megye és környékéről.

Nem csoda, hogy a dugulásos esetek bejelentésének nagy része Érd illetve környékéről származik. Zömében családi házaktól érkezik a segélykérő hívás, így megfigyelhető az a tendencia, hogy bizony sok esetben 10-15 évnél is régebbi családi házakhoz érkezünk ki. A családi házak belső csatorna hálózata legtöbbször eternit csöveket rejt, mely nem az időtálló tulajdonságáról híres.

Elég egy kisebb fizikai behatás és máris sérülés keletkezik a régi eternit csöveken, melyek az ingatlanból kifelé áramló szennyvizet szállítják. A cső deformálódása okán könnyedén dugulás alakulhat ki, mely dugulás elhárítással megszüntethető.