Lakásfelújítás szerződéskötés

Tervek készítése nélkül semmilyen szolgáltatást elvégezni – elvégeztetni felelőtlen dolog. Egyre többször találkozok olyan megrendelővel akinek nincs elegendő pénze (állítása szerint) a lakásfelújításhoz,mégis nekikezd. Úgy gondolja,pénzt tud megtakarítani: ha nem készíttet terveket,nem szerzi be a szükséges engedélyeket és a kivitelezésről sem akar szerződést kötni.

A felmérés és az árajánlat készítést mi is ingyenesen készítjük el,mint a leg több lakásfelújítással foglalkozó cég. Sajnos sok esetben feleslegesen dolgozunk,mert az elkészített árajánlatnak csak a végösszegét nézik meg,annak tartalmát nem. Ennek ellenére képes megrendelni a munkát,remélve úgy is elkészítik,mert ő a valaki. Ezért kidolgoztunk egy árlistát,amit már több ezren letöltöttek a weboldalunkról,és minden ránk bízott munkáról,részletes ütemtervet készítünk.

Szerződéskötéskor az elfogadott árajánlat és az ütemterv a szerződés mellékleteként szerepelnek. Ennek köszönhetően a problémás megrendelőket már a felmérés során kiszűrjük,mert tájékoztatjuk,milyen feltételekkel dolgozunk. Nem csak problémás kivitelezők vannak,hanem problémás megrendelők is,akik nem szeretnek fizetni.Megrendelőink száma     ez évben növekszik,veszteségeink csökentek.