Sokoldalúan használható eladó pótkocsi

Praktikus pótkocsik

A lehetőségek végeláthatatlan sorát lehet felsorolni, amelyekre ezeket a mezőgazdasági eszközök alkalmasak. Egy eladó pótkocsi mindenkinek a hasznára válhat, mert a sokoldalúságának hála, számos munkaterületen válik elengedhetetlenné.

Nem mindegy, hogy milyen gyártótól választunk, mert rengeteg újféle megoldás létezik és érdemes a minél praktikusabb kivitelezés mellett dönteni. Például a ZDT kéttengelyes eladó pótkocsi számos feladat elvégzésére alkalmas, hiszen szinte bármit szállíthatunk benne.

Egy gazdaságban pedig sokszor van szükség erre, hiszen el kell vinnünk a gabonát az erre szolgáló tárolókba, de a trágya elhordása sem lesz probléma többé. A praktikussága abban rejlik, hogy oldalra billenthető és az ürítését megkönnyíti az oldalfali kifolyó.

Az eladó pótkocsi sokféle típusa megtalálható a GI-GA farm kínálatában, amibe belekerült a Grand Super alváz is. Csatlakoztathatunk hidraulikus szerkezetet is hozzá és különféle felépítményekkel használható. A hidraulikának köszönhetően, ennek a fajta eladó pótkocsinak köszönhetően, könnyedén cserélhetőek a felépítményei.