X-Faktor 2011: Baricz Gergő

 

Baricz Gergő

Baricz Gergő - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Baricz Gergőt, ha egy kifejezéssel kellene jellemeznünk, akkor nyugodtan mondhatjuk rá, hogy az X-Faktor 2011 fenegyereke.

Minden megvan benne, ami a színpadra kell, egy igazi „Elvis-klón”, aki ráadásul nemrég kiderült, hogy kifejezetten jól táncol, megkönnyítve így a koreográfus dolgát is, egy-egy élő adás próbája során.

Valami olyan Baricz Gergő „művészete”, amit Malek Miklós nagyszerűen eltalált megjegyzésével, mikor azt mondta a fiatal tehetséges fiúnak, az első élő show után: „Nagyon meglep, hogy kipattansz a traktorból, és egy ilyet lenyomsz!.” Az elismerés Elvis Presley A Little Less Conversation című számnak és az előadásmódnak szólt, amivel Gergő egyszerűen jutott tovább a következő élő show-ba.

Ezek után Baricz Gergő egyre újabb és újabb arcát mutatta meg a közönségnek, és a mentoroknak is.

Az erdélyi fiatal tehetség, a székelyekre jellemző virtussal vette az akadályokat, tudva, hogy messziről érkezett, és csak egy dobása van: az X-Faktor 2011.

Mint a mesebeli szegény ember fia, úgy indult el barátjával Bagossy Norberttel szerencsét próbálni a nagy és messze Budapestre, hogy végre megmutassák ország-világ előtt a tehetségüket.

Norbinak sajnos a Táborban véget ért a verseny, ám Baricz Gergő azóta tovább tarol.

Az ötödik élő adásig nem akadt kihívója, mindig könnyedén jut tovább, a tehetséges fiatalok profizmusával. Hiába, akiben megvan az a bizonyos X, annak feltétlen menetelnie kell tovább, legyőzve az akadályokat.

Baricz Gergő legutóbb úgy nyilatkozott egy internetes portálnak, hogy bármilyen is legyen az X-Faktor kimenetele, már nem akar visszatérni abba a „szürke maszlagba”, ahonnan jött.

Ezen egyáltalán nincs mit csodálkozni, hogy, aki megkóstolja a csillogást, a fotózást, és a nézőközönség rajongását, az már nem szívesen mond le erről a kiváltságról.

Szerinted, Baricz Gergőnek van esélye az X-Faktor 2011 győzelmére?