225 45 R17 a forró nyári napokra

Autógumik minden gépjárműre

Tudományosan alátámasztott tény, hogy feltétlenül szükség van nyári gumira, amikor emelkedik kint a hőmérséklet és felhevül az útburkolat. A 225 45 R17 egy kifejezetten sok márka által, előszeretettel készített méret, mivel kiválóan alkalmas arra, hogy remek tapadást biztosító bordázattal láthassák el.

Bizonyos márkák, a 225 45 R17 mérettel rendre látványos eredményeket érnek el az ADAC teszten. Mint már megszokott a legjobb helyeken javarészt az ismertebb, prémium kategóriát gyártó cégek szoktak szerepelni, ilyen például a Continental vagy a Michelin.

Azonban a 2017-es teszteken volt olyan gumiabroncs, ami igazi meglepetést okozott, hiszen maga mögé utasított jó néhány felsőkategóriás terméket, ráadásul meglehetősen kedvező áron kapható a többihez képest.

A 225 45 R17 méret szerepel az autogumivasarlas.hu kínálatában is, olyan gyártóktól, mint a Kormoran, Kingstar vagy a Sailun. A 225 45 R17 nyári gumik kialakítása ideális a legtöbb autóhoz, mivel elég szélesnek számít így remekül fekszik az úton a jármű.