A bódító krémlikőr

Baileys krémlikőr

Nagyapáink, apáink nagy szakértelemmel főzték a hullott vagy szedett gyümölcsből a pálinkát. Ám nemcsak a család férfitagjai gyártottak házilag alkoholos italt. A hölgyek kiváltsága volt a krémlikőr készítés.

Ez a magas cukortartalmú ital még manapság is a hölgyek egyik kedvenc itala. A cukortartalmát hozzáadott cukorral emelik az alkohol párlatnak, ezáltal negédes és bódító elegyet kapnak.

Természetesen a házi készítésű likőrök többnyire nem olyan minőségűek, mint a nagyüzemi gyártásból kikerülők. Viszont mindkét fajtára jellemző a sűrű krémes állag. Ezt a cukor váltja ki, nem pedig valamilyen krémes alapanyag. Webáruházunkban az olyan különlegességek is elérhetőek, mint a Tia Maria Lusso vagy a Tequila Rose Strawberry krémlikőr.

Igény esetén, nagyobb mennyiséget is ki tudunk szolgálni, illetve kérésre házhoz szállítjuk a megrendelt italokat, az ország egész területén. A kiválasztás után, néhány napon belül már megízlelheti valamelyik különleges krémlikőr ízét. Válogasson kedvére nálunk!