A Dunlop BluResponse nagyon ajánlott típus

Egyedi bordázat

A gumiabroncs piacon egyre több gyártó jelenik meg újabb és jobb minőségű termékekkel. A régi, jól ismert gyártók sem szeretnének lemaradni a konkurenciával szemben, ezért a fejlesztések folyamatosak.

A Dunlop BluResponse család kitűnő minőségű, megbízható típus, hiszen az ADAC gumiteszten is „különösen ajánlott” minősítést érte el. Ezzel automatikusan besorolta ezt a típust a legjobbak közé. Természetesen több gyártónak is vannak kifejezetten jó gumiabroncsai, de a Dunlop BluResponse család a kedvező árfekvésével kiemelkedő ebben a kategóriában.

Nem defektálló gumiról van szó, azonban a gyártó kátyúgaranciát vállal ezekre a termékekre. Ebből fakadóan nyilvánvaló, hogy egy erősebb ütés, döccenés sem okoz kárt a rendszerben. A Dunlop BluResponse család szinte minden közkedvelt és elterjedt méretben kapható.

Az autogumivasarlas.hu weboldalon több méret közül is választhat, illetve a leírások és vélemények alapján nem nehéz döntést hozni a következő gumi garnitúrát illetően. Néhány kattintással megrendelheti a gumikat.