A hővisszanyerős szellőztető egészsége érdekében

Gazdaságos hővisszanyerős szellőztetés

Az embereknek rendkívül fontos saját maga, illetve környezete egészsége és általában mindent meg is tesznek ennek érdekében. Nagyon fontos, hogy Ön és családja friss levegőt lélegezzen be a lakásban töltött idő alatt.

A hővisszanyerős szellőztető állandó frissességet biztosít az otthonába. Nagy előnyei közé sorolható például, hogy a bevezetett friss levegő hőmérséklete illeszkedik a bent lévő hőmérséklethez.

Ebből kifolyólag, az épület hő-veszteségét csökkentheti, ezáltal kisebb teljesítményű hagyományos fűtést kell beépíteni. A hővisszanyerős szellőztető az elszívott levegő által elvitt hőmennyiség jelentős részét visszanyeri és ismét a lakásba juttatja.

Nincs szükség mellette ablaknyitásra, ez pedig egy zajos környezetben nagyon hasznos tud lenni, a működése rendkívül halk, ezért senkit sem fog zavarni. További előnye, hogy a párát és az elhasznált levegőt elvezeti, mindezek mellett még energiatakarékos is. Aki csak teheti, szerezze be a hővisszanyerős szellőztetőt, hiszen az egészségénél semmi sem lehet fontosabb.