Császárszalonna online rendelhető

Húsos szalonna

Nemhogy a zöldségeknek, de már a húsoknak sincs olyan ízük, mint régen. Ez annak a következménye, hogy mindent ipari körülmények között állítanak elő. Viszont kivétel a császárszalonna és minden más termék a kolbaszaruhaz.hu webáruházból.

Ez a családi vállalkozás csakis olyan termelőkkel dolgozik, akik odafigyelnek arra, hogy minőségi alapanyagokat használjanak fel, amikor olyan finomságokat készítenek, mint a Jovánczai császárszalonna. Elég csak ránézni és egyből rájövünk, hogy nem valami silány bolti termékkel van dolgunk.

Azokkal sem lenne különösebb gond, amiket a boltok polcain találunk, viszont ezek meg kell feleljenek számos jogszabálynak és rengeteg tartósítószert tartalmaznak, amelyekről nem mondható el, hogy egészségesek, ráadásul rontanak is az ételek ízén.

A császárszalonna ízfokozók nélkül készül, hagyományos módszerekkel, még nitritet sem tartalmaz. Sokkal gazdagabb íz-világgal rendelkezik, mint a zsírszalonna, mert ez annál jóval húsosabb. Ezáltal gazdagabbak az aromák és nem olyan nehéz étel, az alacsonyabb zsírtartalma miatt.