Elektromos konvektor keiemelkedő dizájnnal

Hatékony és olcsó fűtés

Hatékony része lesz a fűtésrendszer kiegészítésében, hogyha nem vagyunk megelégedve a lakás hőmérsékletével. Az elektromos konvektor könnyed szerkezetének köszönhetően, egyszerűen elhelyezhető a lakás bármelyik helyiségében, ahol szeretnénk egy kicsivel melegebb környezetet varázsolni.

A webáruházunkban, megtalálható az elegáns falra szerelhető elektromos konvektor is, ami rendkívül jól néz ki, hiszen sokkal laposabb és kisebb a hagyományos radiátornál, azonban a teljesítményében nem fogunk csalódni.

Nagy szerepet játszanak a falak átmelegítésében, ami sokat számít a megfelelő fűtés szempontjából. A hideg falak hamar elszívják a hagyományos fűtésrendszer által kibocsátott hőt, azonban az elektromos konvektor segítségével könnyedén átmelegíthetőek, így megtartják a helyiség hőjét.

Az elektromos konvektor ráadásul kifizetődő megoldás, hiszen időzítő is alkalmazható a használatánál kiegészítőként, így ez csak akkor fog bekapcsolni, amikor valóban szükségünk van rá, vagyis nem fogja feleslegesen fogyasztani az energiát.