Huawei Honor 9 különleges kamerával

Huawei Honor 9

Hogyha egy igazi ázsiai különlegességre szomjazunk, akkor ideje szemügyre venni az innen érkező okostelefonokat! Példának okáért, a Huawei Honor 9, olyan gyártó terméke, ami az elmúlt néhány évben tört be a csúcskategóriás mobilok piacára.

Rendkívül letisztult dizájnnal rendelkezik. A lekerekített formája miatt, igazán kényelmes kézbe venni. Így már érezhetjük is, hogy egy különleges darabbal van dolgunk, mert elsőre érződni fog a prémium anyaghasználat.

A Huawei Honor 9 dupla hátlapi kamerával érkezik hozzánk, amiből az elsődleges 20 megapixeles, míg a másodlagos 12 megapixeles képek készítésére alkalmas. Ez utóbbi egy monokróm kamera, tehát csak fekete-fehér fotókat készít. Ennek a technológiának az a különlegessége, hogy az így készült képeket egy speciális szoftver összemossa és azok még kontrasztosabbak és szín-hűek lesznek.

A Huawei Honor 9 nemcsak a kamerájával hívja fel magára a figyelmet, hanem a méretes 64 gigabájtos belső tárhelyével is, ami bővíthető 256 gigabájtos microSD kártyával.