Hangos ébresztő a lányoknak, Shadi kislány?

A kedd reggeli kakaskukorékolás ezúttal a fiúknak szólt. A fiúk nem felejtették el Kingáék előző éjszakai tréfáját, hogy a lányok beborsozták Shadi hálózsákját. Shadi különleges ébresztőt szervezett: a fiúk edénycsörömpöléssel ébresztették a lányokat, hangos keljetek fel buzdítással. Majd Gergő Dyát, Shadi Veronikát, Csaba Kingát, Fecó Esztert vitte ki a konyhába, hogy reggelizzenek meg. A lányok rendkívül álmosan ettek, nem esett jól nekik az ébresztés.
A fürdőszobába Vera arról beszélt Petinek meg Crisnek, hogy Shadi előző este előadta a ,,hattyú halálát”. Ahogy ő ismeri a fiút, az még 2 hétig sírni fog miatta. Shadi olyan, mint egy lány, igazából gyenge lelkű fiú – jelentette ki megvetően. (Páran egyébként Shadi viselkedése után a különböző fórumokon csak Sáriként említik a fiút. – a szerk.)
Ezután nem sokkal később Cris ,,jóakaratúlag” elmondta Shadinak, hogy minden lány feni rá a fogát. Nagyon haragszanak rá, amiért nem érti a tréfát. És Csabi után ő fog jönni, azaz ő lesz a következő kiválasztott. Cris elismerte Shadinak, hogy kibeszélte őt a háta mögött a lányoknak, de csak taktikából, hogy megszerezze ezeket az infókat.

Csaba Cristofelt hívta ki párbajra, Shadi és Vera megmenekült (VV5)