Együnk jól, és fogyjunk le!

Fogyókúrázni kétféle képen lehet: éhezéssel, és okosan. Az éhezéssel történő fogyás egyszerű: megvonod magadtól az ételeket, finomságokat, egyszerűen nem eszel, és lefogysz. Azonban ez a módszer sok szenvedéssel járhat, és a fogyókúra után a kilók hamar visszatérnek.

Az okos módszer az, hogy változtatsz az étrendeden. Egyrészt kevesebbet kell egyél, másrészt pedig jobban meg kell válogasd, hogy mit fogyasztasz. Az egyes ételek között óriási kalóriakülönbség lehet. Ebben a cikkben egy olyan módszert fogok leírni, mely nemcsak lefogyni segít, hanem segít megtartani az elért súlyt.

Élőszőr is szabjuk meg, hogy hányszor eszünk egy nap: 3 vagy 4 napi étkezés ajánlatos, és felejtsük el a köztes nassolásokat. A főétkezéseken kívül ne fogyasszunk semmilyen édességet, vagy üdítő italt, cukros kávét, stb. egyáltalán.

Másod sorban pedig fogyasszunk sok levest. A levesek teltség érzetet okoznak, ugyanakkor kevés kalóriát tartalmaznak. Ajánlatos minden nap, legalább egy alkalommal levest fogyasztani.

Próbáljunk meg minél több zöldséget csempészni az ételeinkben. Ahelyett hogy zsíros hússal és fehér kenyérrel tömnénk meg a pocakunkat, inkább lakjunk jól zöldséggel, fehér húsokkal, és barna kenyérrel.

Egészséges ételek