Szülészet Budapest szívében

A Budapest belvárosában, egy magánkórház részeként létrehozott Mamarose szülészet olyan orvosi és szülészeti szolgáltatáscsomagokat vezetett be, amelyek azon túl, hogy magukban foglalnak minden alapvető szűrővizsgálatot (pl. ultrahang, TORCH szűrés), egyéb szolgáltatásokkal is ki vannak bővítve, mint pl. dietetikai konzultáció.

A magasan kvalifikált szakembergárda a modern géppark segítségével, illetve a kórházi és rendelőintézeti háttérre támaszkodva minden felmerülő egészségügyi probléma megoldására képes. Hogy a szülészeten eltöltött idő minél kellemesebb legyen, a helyiségek kialakítása a minél otthonosabb környezet létrehozása jegyében történt, a klimatizált szobákban például széf, LCD televízió is található, sőt, a szülőszobai környezetet is az ügyféllel egyeztetve alakítják ki (pl. halk zene, virágok elhelyezésével).

A szülészet weboldalán részletesebb információk is megtalálhatóak a Mamarose által kínált szolgáltatásokról, a családtervezéstől a szülés levezetésén át a gyerekorvos szolgáltatásokig.