Gyapjú ágyneműje segít mélyen ellazulni, hogy álmai valóra válhassanak!

Kipihenten jobban teljesítünk, boldogabbak és egészségesebbek vagyunk, ezt mindenki tudja. A legtermészetesebb módot kínálja a gyapjú ágynemű a pihentető és tökéletes alvásélményhez. Maximális komfort, bőrnyugtató lanolintartalom, antireumatikus, izomlazító hatás.

A gyapjú ágynemű gyógyír a migrénre, a stresszre, mozgásszervi panaszokra, javítja a vérellátást, és teljesen légáteresztő (nincs izzadás! Nincs ki-betakarózás!). Portaszító tulajdonsága révén elegendő szellőztetéssel tenni az állagmegőrzésért, hiszen nem sűrűn fog koszolódni.

Az Új-Zélandon és Ausztráliában ismert kiváló minőségű gyapjáról ismert merinói juh gyapja ágyneműink alapanyaga. Az 500-600 gr/m2 sűrűség gondoskodik a sokféle pozitív hatás érvényesüléséről. Natúr színben, különféle mintákban, birka és bárány gyapjúink láma-, teveszőrrel keverve, selyemmel, kasmírral vegyítve kaphatók, hogy Ön megtalálja a legtökéletesebbet.

Gyapjú ágyneműink garantáltan nem tartalmaznak műanyagot, csak a természet ajándékát a lehető legkevesebb beavatkozással.

Ha most rendel gyapjú ágyneműt, megajándékozzuk Önt egy ingyenes házhoz szállítással is. 100%-os pénzvisszafizetés garanciánk minden termékünkre érvényes.