Hajhosszabbítás és hajdúsítás, alkalmi és tartós hajpótlások.

A hosszú hajjal megnyílik Ön előtt a lehetőségek tárháza, hiszen igen változatos hajviseletek készíthetők hosszú hajból. Mára már az egyre modernebb technikáknak köszönhetően nem kell tartani a hajhosszabbítás vagy hajdúsítás káros hatásaitól.
A gyakran alkalmazott keratinos hőillesztés módszerével egy természetes anyagot (keratin) felhasználva történik a póthaj illesztése, így a kifejezetten kíméletes és a technikának köszönhetően észrevétlen hajhosszabbítás-dúsítás érhető el. A hőillesztés alkalmazása esetén nem szükséges 8-10 cm-nél hosszabb haj, így igen rövid hajú vendégeinknek tökéletes megoldást nyújthat.


Ha nem kíván tartósan hosszú hajat, szereti a változatosságot és csak alkalomszerűen változtatna frizuráján, akkor tökéletes választás lehet a vagy csatos póthaj, amit hajkereskedésünkben kedvező áron megvásárolhat. Ennél az alkalmi hajhosszabbításnál maga a művelet egyszerűsége miatt akár otthon is elvégezheti, nem szükséges a felhelyezéshez és eltávolításhoz szakembert igénybe vennie.
Kérjük látogasson el honlapunkra (hajhosszabbitas-hajkereskedes.com), ahol több mindent megtudhat a hajhosszabbításról és ha bizonytalan lenne segítünk önnek egy ingyenes hajhosszabbítás tanácsadás keretein belül.