Lábköröm díszítés

A nők szeretik, s miért is ne szeretnék, hiszen nyáron a strandszezonban, s a nyitott orrú cipők, szandálok időszakában a lábunknak is a tökéletesen ápolt megjelenést kell biztosítani, s így a lábköröm díszítés is nagy szerepet kap, hiszen kell,  hogy mindig minden körülmények között tartósan szolgálják lábaink és körmeink szépségét.

Az egyszerű, ám mégis az egyik legelegánsabb megjelenés itt is a francia fehér körömvégek, melyekre épp úgy, mint a kezek körmeinek díszítésénél bármilyen további mintát el lehet képzelni. Legyen az pillangó, virág, vagy egyéb akril festékkel kreált művészi alkotás, de akár a csillámok porok alkalmazása, vagy a színes zselék épp úgy megtalálhatóak ebben a kínálatban is, mint a kezeinknél. Bár itt a nagylábujjak élvezik leginkább a díszítéseket, mégis láthatunk olyan ötletes megoldásokat is, amelyek estében még a legkisebb lábujjak is szerephez jutnak.

S mint mindenki tudja egy szép lábköröm díszítés is csak akkor lehet szép ha megelőzőleg ápoljuk is a lábak bőrét, hiszen az ápoltság itt is alapkövetelmény.