Mágneses derékalj érdekel? Olvasd el, milyen betegségekre használhatod!

Egyre divatosabb a mágneses derékalj, de hogy valójában mire is jó, nem biztos, hogy tudod.

Csak akkor tud megfelelően működni a szervezet, ha elég magas a rá ható mágneses térerő. A mágneses derékalj mágnes csíkjai biztosítják, hogy ideális legyen ez a mágneses mező.

A vérsejtek oxigén ellátását megnöveli a mágnesesség, jobb lesz a véráramlás, a bőr tápanyagellátása is megnövekszik, így a sebek gyorsabban begyógyulnak, tisztul a bőr. A mágneses derékaljnak általános immunrendszer erősítő, fájdalomcsillapító hatása van.

A mágneses derékalj pozitívan befolyásolja a reumát, és az ízületi gyulladásokat, a mozgásszervi megbetegedéseket, a szív- és érrendszeri problémákat, az asztmát, enyhet ad a zúzódásos, töréses sérüléseknél.

Milyen anyagból legyen a mágneses derékalj?

A mágneses derékaljak általában gyapjúból készülnek, én is ezt a típust ajánlom. A jó minőségű gyapjú mágneses derékalj (minimum 550-600 gr/m2 sűrűségű) optimálisan melegíti alulról a testet, segít elkerülni a megfázást, és puhasága miatt a felfekvést is.

A gyapjú mágneses derékalj ráadásul kiválóan szellőzik, a nyári éjszakákon sem izzad le a test, télen viszont nagyon jól melegít.

A birka, bárány vagy kasmír mágneses derékaljat megrendelheted honlapunkról, ide kattintva.