Műköröm minták

A műköröm viselése az ápoltságot szimbolizálja, s amit a nők azért szeretnek oly annyira, mert változatos megjelenést és tartósan ápolt körmöket kapnak vele.

A műkörmös tudja, hogy folyamatosan olyan kérésekkel fordulnak hozzá, ami által kell hogy ismerje az alapanyagok tulajdonságát, valamint folyamatosan szert kell tennie olyan új mintákra, amelyek képesek megújítani vendégei körmeit. Így a rövidebb, vagy a hosszabb, a kerek, a kocka, vagy a hegyes műkörmök a  különféle technikák alkalmazásával, a változatos színösszeállításokkal, s minták, alakzatok, indák, virágok, pöttyök, s sorolhatnánk még mennyi minden az, ami a végeredményt oly széppé teszi. A műkörömépítés igazi technikai sajátosságokat követel meg készítőjétől, hogy ismerje, de mindazonáltal a körömdíszítés pedig teret enged annak, hogy a művészi képességeit ki tudja fejezni.

Ezért nem csak az összeillő színeket kell ismerni, hanem azt is, hová kell elhelyezni a mintákat, milyen egyéb díszítők felhasználása teszi még inkább kiemeltté a műköröm minták megjelenését. A nők ezért a divatot képviselik a mindennapokban, hiszen egy jól tájékozott szakembertől bármit is kérjenek, az képes lesz megvalósítani. Így legyen az a megszokott francia, nem megszokott díszítőkkel, vagy legyen az egy egészen művészi virágos kompozíció egy hosszabb műkörmön, a sokféle díszítési formák szerteágazó lehetőségeket nyújtanak a számukra.