Ön sem szeretne ráfizetni fenyőbútor vásárlásnál?

Ez abban az esetben fordulhat elő, ha tájékozatlanul megy el kiválasztani fenyőbútorát, és kiderül, a fenyő ágy kedvezményesnek tűnő árában nincs benne például a bordasor, és tízezer forintja még elmegy rá.

De ritkább esetben még az is megtörténhet, hogy lakkozatlanul kínálják a fenyőbútort Önnek. Ágyneműtartós ágynál pedig arra figyeljen, hogy a gázrugót tartalmazza az alapár, ne kelljen még azért is plusz összeget kifizetnie.

A Magyar Fenyőbútor nem árul zsákbamacskát, honlapunkat meglátogatva meggyőződhet erről.

A fenyőbútorokat ugyanis teljes felszereltséggel tudja megrendelni tőlünk, ugyanis ezek a tartozékok szerintünk a bútorok szerves részei.

Ágyneműtartós fenyő ágyaink bordasora és gázrugója tehát az alapár része, nincs ez másként a komódok és szekrények fiókjainak könnyű kezelhetőségéért felelős görgőknél.

A Magyar Fenyőbútor gyönyörűen színre pácolja kedvenc fenyő komódját, 26 féle szín közül választhat, a skála megtekintéséhez fáradjon be szaküzletünkbe.

Mindegyik fenyőbútor alapanyaga kiváló Skandináv borovi fenyő, ez biztosítja, hogy fenyő ágya soha nem fog leszakadni, és hosszú ideig biztonságosan használhatja majd, fenyő szekrényét pedig lehetetlen lesz felborítani.