Problémát okoz a matrac szállítása? A megoldás a vákuum matrac!

Egy átlagos matrac elég nagyméretű ahhoz, hogy jól lehessen szállítani. Szerencsére a habmatracoknál (rugósoknál nem!) létezik egy nagyon praktikus csomagolási módszer, mely játszi könnyedségűvé teszi a szállítást.

A vákuum matracot egy 3 tonnás présgép nyomja össze, a szétlapított matracot feltekerik, és levegőmentesen fóliába rakják. Az így létrejövő kapszula jóval kisebb helyen elfér, ez pedig nagyon kedvező a szállításkor.

A vákuum matrac kicsomagolás után 1 nappal használható csak, ugyanis csak akkora nyeri vissza eredeti alakját, előtte lapos és széles, nem is megy bele az ágykeretbe.

Ez az erőpróba érzékelteti, hogy a vákuum matrac óriási strapabírású, hiszen az összelapítás után 24 órával gond nélkül visszanyeri formáját.

Ha vákuum matracot választ, óvatosan bontsa ki. Kétoldalt szedje le a ragasztó csíkot (kés használata nélkül!), ezután levehető a két kupak. Majd a perforáció mentén tépje szét a fóliát (a fólia kétrétegű).

A védőfólia miatt a levegőben lévő szennyező anyagok sem tudnak érintkezni a matraccal, és nem koszolódik, higiéniai szempontból is megfelelő állapotban érkezik meg Önhöz vákuum matraca.

Ismerje meg hideg hab és memory vákuum matracainkat.