Rugós matrac? Milyet vegyen?

A pihentető, nyugodt és egészséges alvást a jó minőségű habmatracok használatával már könnyen elérheti.

Akkor miért venne mégis rugós matracot? Esetleg mert hosszú időn keresztül használt ilyet, és nosztalgiával gondol vissza azokra az évekre. A hideg hab és memory ágybetéteket szoktam ajánlani, de ha Ön megszokta kedvenc rugós matracát, nem kell kétségbe esnie.

A mai rugós matracok minden kritériumnak megfelelnek, melyeket elvárhat egy jó ágymatractól. A rugós szerkezetű matracok a habmatracokhoz hasonlóan, nagyon tartósak, akár 8-10 évig is használhatja őket. Ennek megfelelően a jótállási idejük is 10 év általában, ami csak a rugókra vonatkozik, a huzatra nem.

A rugós matrac ugyanolyan ortopéd matrac, mint a hideg hab és memory matracok. Vagyis kiváló alátámasztásának köszönhetően egyenes gerinctartást tesz lehetővé, így a mozgásszervi bántalmakat és egyéb gerincproblémákat meg lehet előzni vele.

Ha Ön keményebb felületen szeret inkább aludni, akkor a bonell rugós matracok fogják megadni a nyugodt pihenés lehetőségét. De ne csüggedjen el akkor sem, ha nagyobb kényelemre vágyik, a táska vagy zsákrugós matracot Önnek találták ki.

Jöjjön el a Matrackuckóba, és próbálja ki kiváló rugós matracainkat!