Az autó kárpitisztítás kiváló módjai

autó kárpitisztítás, autó belseje és szép kilátás

Akár sáros lábnyomokkal és élelmiszer-csomagolóanyaggal teli családi autóval rendelkezik, akár munkába járáshoz használja autóját, érdemes rendszeresen alaposan megtisztítani az üléseket.

Az autó kárpitisztítás által csökkenti a nem kívánt szagokat, és üde tiszta érzetet ad az autónak. Ha autója nemkívánatos szagot áraszt, íme néhány autó kárpitisztítási tipp a kellemetlen szagok eltávolítására az autó belsejéből. Az autóülések felszívják az izzadságot és a szennyeződést a ruháinkról vezetés közben, és baktériumokat hordozhatnak. Tehát akár eladja autóját, akár csak tisztán akarja tartani autóját, fontos komolyan venni az autó kárpitisztítást.

Nem minden jármű van felszerelve luxus bőrkárpittal. Sok személygépkocsi és kisteherautó standard szövetülésekkel rendelkezik, különösen a régebbi modelleken. A világos színű ülések jobban láthatóvá teszik a szennyeződést. De ne tévesszék meg a „tisztának” tűnő sötét anyagok, mivel valószínűleg rejtett szennyeződéseket tartanak magukban.

Válasszon egy kellemes napot, és parkolja le a járművet egy biztonságos, jól megvilágított helyen. Kezdje az autó kárpitisztítás folyamatát az ülések porszívózásával, hogy eltávolítsa a laza szennyeződéseket és morzsákat. Ha van házi kedvence, szőrkefével távolítsa el a szőrt az ülésekről.

Miután felporszívózta az üléseket és eltávolította az összes állatszőrt, vegyen egy autó kárpitisztítás sampont. A termék útmutatásait követve vigye fel a terméket az ülésre, ne áztassa be az ülést, mert ennek sokkal tovább tart a száradása. Finoman dolgozza bele a terméket az anyagba egy puha kefével. Javasoljuk, hogy kis foltokban dolgozzon, hogy elkerülje a vízfoltokat.

Miután a sampon kifejtette hatását, vegyen egy tiszta mikroszálas kendőt, hogy amennyire csak lehetséges, szárítsa meg a megnedvesített területet. Ezután hagyja az üléseket természetesen megszáradni.