Dönts okosan az új ablak vásárlásánál

Itt a nyár, kezdődnek a renoválások. Nem csak kőművesi munkálatokra gondolunk, a tetőépítéstől megkezdve az ablakcserén át a szigetelés és a fűtésig mindenre odafigyelünk. Az ablakcsere akkor kimondottan fontos, ha az ablak nem zár tökéletesen, ezzel fokokat veszítünk télen. Ugyanakkor az is fontos szempont, mennyire szűri meg a zajt. Forgalmas utak mentén jó, ha csendben tudunk pihenni, s nem halljuk az ablak rezgését a kinti magas decibelek miatt. Tekintsük hát meg az ablakcsere előtt a lehetőségeket, hiszen nem csak műanyag ablakok vannak, hanem fakeretűek is.

 

Persze gondolni kell a pénztárcakímélő megoldásokra is, ezért ad kedvezményeket az AblakLux Kft. is. A kiszuperált ablakkereteket ne lökjük el, hiszem felhasználhatók még, nézzünk szét kicsit a lehetőségek között, mert sok cég vesz be használtan is, így az új árába visszatérül egy kis plusz ebből is. Ezeket a használt ablakokat fel lehet későbbiekben használni garázsoknál, műhelyeknél, portásfülkéknél is, szóval továbbra is hasznosak maradhatnak ha megfelelő célt tudnak szolgálni.

Felmerül a kérdés, hogy vajon az ablakcsere mennyire költséges, a munkálatokat is beleszámolva. Nagyon sok vállalat már az új ablak árába belefoglalja a beszerelést is, tehát készen kapja a megrendelő azt, és nem kell munkásokat keresnie a feladatra. Emellett garanciát is biztosítanak többnyire a termékre és a beszerelésre is. Érdemes hát belevágni még most, amikor jó az idő.