Fenyő ágy lepedőakrobatáknak!

Amikor ágyat vásárolsz, jó, ha figyelembe veszed, hogy nemcsak mindennapi fáradalmaidat pihened ki rajta, hanem gyakran meg kell felelnie a nagyobb teherbírás követelményének.

Ha szeretsz bizonyítani az ágyban, és nem akarod, hogy kellemetlen meglepetések érjenek, mondjuk az ágy bordasora leszakadjon akció közben, akkor legerősebb borovi fenyő ágykeretünket ajánlom neked!

Fenyő ágyunk minden része, még a bordasora is Észak-Karéliából származó borovi fenyőből készül, ami a fenyőfélék krémje. Nem véletlen hangsúlyozom a bordasort, erre teszitek ugyanis a matracot, és ezt éri a legnagyobb terhelés. A lucfenyő bordasor pedig nem annyira strapabíró, mint a borovi fenyő.

Honlapunkon egy videót is találsz, melyen borovi fenyő ágyunk strapabírását teszteltük. Lucfenyő bordasorral biztosan nem ez lett volna a végeredmény.

Probléma szokott lenni a fenyő ágy nyikorgása, fenyő ágyunkkal nem lesz ilyen gondod, ugyanis tökéletesen illeszkednek egymáshoz a különböző alkatrészei, a facsapolás és a metrikus elemösszehúzó csavar gondoskodik a csendes működéséről.