Kocsigyűjtő diákmunka Szegeden

Ha egyszerű és jól fizető munkát keresel! A diákmunka Szeged környékére lokalizálható, egy áruház parkolójában kellene a szanaszét hagyott bevásárlókocsikat összegyűjteni.
Számos esetben a vásárlók ahogy kipakolták a kocsik tartalmát az autóikba, otthagyják azokat a parkolóban, majd elhajtanak, ez veszélyes, mivel akadályozzák más autók szabad közlekedését, valamint több ilyen eset után a kocsik száma megcsappan a kocsi tárolóban, és az új vásárlók már nem tudnak mivel bevásárolni.
A munka lényege, hogy a diákmunkás amint végez a vásárló a bevásárlással, udvariasan felajánlja, hogy visszatolja a kocsit a helyére. A vásárló távoztával visszaviszi az üres szekeret a tárolására kijelölt helyre.
A munkavégzésre reggel 8-tól este 20-ig kerül sor. Bár a munka jellegéből adódóan kissé monoton feladatra kell számítani, de fiatalokból álló társaságra, így jó hangulatra számíthat az, aki ide jön dolgozni. Emellett a bérezés nettó 710 és 935 forintos órabérre tehető, ami a diákmunkák között középkategóriásnak számít, pláne, hogy nincs szükség a munkához se képesítésre, se betanulási időre.
Mivel a diákmunka Szeged egyik bevásárlóközpontja környékén található, érdemes helyieknek jelentkezni, emellett bár nem túl megterhelő a feladat, mégis csak fizikai munkáról van szó, tehát elsősorban fiúk jelentkezését várják.