Lakáshitelekről érthetően

Kevés olyan szerencsés ember van a világon, akinek életében legalább egyszer nincs szüksége ingatlanhitel felvételére!Az ingatlanhitel felvétel komoly dolog, hiszen a felvett hitelt, rosszabb esetben akár hosszú évtizedeken át fizethetjük.Egy kis áttekintés az ingatlanhitelekről!

A lakáslízinget mostanában igen sokan veszik igénybe, lakáslízing legfőbb előnye, hogy igen kedvezőek a havi lízingdíjak, nagyon gyorsan történik azt elbírálása, lakáshoz lehet jutni akár önerő nélkül, nincs kezelési költség, 15.000.000 Ft-ig illetékmentes (ingatlanlízing illetékmentesség).

Bevonható pórfedezet annak aki csak minimálbért tud igazolni, van előtörlesztési lehetőség, jobbak a hitel lehetőségek társlízingbe vevő bevonásával, az Ingatlan lízing esetén nincs  ÁFA fizetési kötelezettség, és még számtalan előnye van.Jelzáloghitel lehet szabad felhasználású, melynek nagyon kedvezőek a feltételei.

A szabad felhasználású hitel futamideje maximum 30 év lehet, ez azonban függ az igénylő életkorától. Jövedelemigazolásra minden esetben szükség van a hiteligényléséhez. Aktív BAR listán szereplők nem igényelhet jelzálog hitelt.Honlapunkon rengeteg kincset érő információval gazdagodhat az ingatlanhitelekkel kapcsolatban.