Kerékpártartó

Thule kerékpártartó autója tetejére, hátsó ajtajára, vonóhorgára vagy a belső terébe, és máris megvan az alapja a gyors és biztonságos kerékpárszállításnak! Akár a vad lejtőkön történő freeride tekerés, akár az országúti erőpróba vonzza, netán egy nyugodt tempójú tekerés a tóparton, a kerékpározás nyújtja a legteljesebb élményt a szabad levegőn. Különleges szabadságérzetet kínál aszfaltúton, murván, földúton és ösvényeken egyaránt.

Az Ön feladata kiválasztani a megfelelő útvonalat, az általunk kínált kerékpártartók erősen fogják kétkerekű társát, megbízhatóan rögzítve azt autójához. Teljesen mindegy, hogy bringáját az autó tetejéhez rögzítve, netán a hátsó ajtajára szerelve, vagy a vonóhorgán akarja szállítani, az általunk kínált kerékpártartó típusok között biztosan megtalálja az igényeinek és az autója adottságainak egyaránt megfelelő rendszert.

A Thule kerékpártartó használata közben minden szerelési, állítási és rögzítési művelet gyorsan és könnyedén elvégezhető. Ezeket a kerékpártartókat a lehető legerősebbre és legbiztonságosabbra terveztük, a mögöttes gondolat pedig végtelenül egyszerű: Csak akkor válhat kalandossá az út, ha már a kerékpárján ül.

A Thule kerékpártartó típusok legfrissebb kínálata egész évben megtekinthető, a THULE Partner – Budaörs – Márkaboltban!