A fog implantátum Budapest lakosainak nagyszerű lehetőség

fog implantátum budapest
fog implantátum budapest

Ha hosszú távú és minőségi megoldást keres a pótlásra, akkor érdemes az eljárás mellett dönteni! A fog implantátum Budapest hangulatos, technológiailag magasan felszerelt rendelőiben fájdalommentesen ültethető be, hála a képzett szakembereknek.

A műgyökér az állkapocsba kerül egy előre kifúrt lyukba. Erre helyezik a felépítményt, amit teljesen egyedi kivitelben készítenek el. Színben, méretben és formában szinte a megtévesztésig hasonlít az eredeti fogakra. Titánból állítják elő, így nem kell attól tartani, hogy irritálni fogja a környező szöveteket.

A fog implantátum Budapest városában, többek között azért is annyira népszerű, mert visszaadja a rágás élvezetét és persze az önbizalmat. Mellette szól az is, hogy segít megőrizni az egészséges rágócsontokat, mivel nem szükséges azokat lecsiszolni a beavatkozás során.

Kompatibilis, ennek köszönhetően a csontszövet probléma nélkül befogadja. A fog implantátum Budapest környékén már nagyon sok embernek okozott örömet. Remek befektetésnek bizonyul, hiszen egy életre szól.