A lakásfelújítás ezentúl nem csak aggodalmat jelent!

Először mindent átvizsgálunk, felmérjük a terepet, tehát konkrét állapotfelmérést végzünk otthonának jelenlegi helyzetéről. Ezután következhet a tényleges lakásfelújítás és az azzal együtt járó külön procedúra.


Ám van egy jó hírünk: mi majd levesszük az Ön válláról a felesleges stresszt és aggodalmat. Ön majd csak diktálja nekünk a tempót, hogy milyen iramban dolgozzunk, megfogalmazza, és az eszünkbe vési az elérendő célt, mi pedig, miután felmutattuk a lakásfelújítás által elérni kívánt célhoz szükséges eszközöket és technikákat, miután végül belevágunk a nagy munkába. Szakképzett kollégáink garantáltan nem csak kávét szürcsölni és a fogukat piszkálni fogják. Vérbeli munkások ők, akik mindent megtesznek az Ön elégedettségéért. Hiszen az Ön öröme a mi sikerünk záloga.
Így, az ősz legelején még ideálisan bele lehet fogni a lakásfelújítás most még hosszadalmasnak és bonyolultnak látszó munkafolyamatába. Ne vesztegesse el az időt: ingyenesen elkészítjük Önnek az állapotfelmérést és a díjkalkulációt, azután pedig meglátjuk, hogy mit tudunk még elvégezni a téli időszak beköszöntése előtt.