A víztisztító kulacs előnyei, hátrányai

víztisztító kulacs
Víztisztító kulacs

Mostani írásunkban egy olyan tárgyat fogunk bemutatni az érdeklődőknek, amit már a túrázni szerető közönség jól ismer, bár még mindig lehet újat mondani ezzel kapcsolatban. A víztisztító kulacs hűséges társa a már említett túrázni szeretőknek, hiszen ez a kis tárgy mindent tud, ami elvárható az ilyen fizikai megpróbáltatásokkal tűzdelt utakon.

Kezdjük mindjárt a legszembetűnőbb tulajdonsággal az elemzést, ami nem más, mint a méret. Ez a jellemző ugyanis meghatározza, hogy mennyire lesz praktikus az italtartó, de esetünkben nem lesz gond vele, hiszen éppen ideális. Általában fél liter folyadék fér el benne.

Ami borzasztó lényeges még ezzel kapcsolatban, hogy akár egy egész napon át képes megtartani a folyadék hőmérsékletét, ami nagyban hozzájárulhat a túrázó hangulatához, legyen szó bármilyen időjárásról. Például, ha jó meleg van, akkor igényli az ember a hűs folyadékot, bár ez fordítva is igaz, amennyiben zordak a viszonyok, jól jön valamilyen meleg ital. A víztisztító kulacs pedig nem okoz csalódást.