Ablakcsere, beltéri ajtó csere

 

Ablakcsere
Ablakcsere, az élvezhető kilátásért

Ablakcsere előtt, a műanyag ablak kiválasztásánál általában több szempont is van, amit érdemes figyelembe venni, s ez bizony nem feltétlen szakmai kérdés.  Fontos, hogy lakásunk, házunk milyen építészeti típusba sorolható, illetve az ablakcsere egyaránt ízlésbeli és anyagi kérdés is. A műanyag ablakok időjárásállóbbak, és rendszerint olcsóbbak a hasonló paraméterekkel rendelkező fa ablakoknál. A magasabb épületeknél, mint például a panelek felső szintjeinél amúgy is különösen ajánlottak a műanyag nyílászárók, mivel ezen a részen sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve a nyílászáró. Ilyen igénybevételek a szél, a hőmérséklet-ingadozás, vagy a napsugárzás. Aki műanyag ablakot vásárol, biztos lehet benne, hogy sokáig nem kell vele foglalkoznia. A kiválasztásnál a legtöbb vásárlónak az idő ráfordítással is számolni kell. Míg a fa ablakok felületkezelést igényelnek, időről időre újra kell festeni azokat, s a vetemedés csak a drágább típusú ablakoknál kerülhető el. Ezzel szemben a műanyag nyílászáró cseréjénél nem szükséges sok időt ráfordítani erre a tevékenységre.

A műanyag ablakok nagyságrendekkel kevesebb törődést igényelnek, ráadásul műanyag ablakokat szélesebb termékskáláról választhatunk. Ezek a nyílászárók 20-30 év múlva is jól fognak mutatni, valamint költséghatékonyságuk is megtérül.

Hasonlóan a beltéri ajtó választása esetén is sokkal könnyebb dolgunk van. A beltéri ajtókat több féle színezetben és mintában érhetjük el. Beltéri ajtó cseréjére is bármikor rászánhatjuk magunkat, mivel ezek az ajtók utólag is beszerelhetők. Így túl sok időt nem kell ráfordítanunk, mikor már kiválasztottuk a megfelelő beltéri ajtót lakásunknak, családi házunknak.

A Tisza Ajtó Kft beltéri ajtói között, azok is megtalálják a számításukat, akik inkább az ár kedvező volta miatt választanak, és azok is, akik sokkal inkább a minőségi értékeket részesítik előnyben. A beépítés pedig már egy olyan folyamata a beltéri ajtó cseréjének, amit utólag is megejthetünk. Ezért is lesz könnyű a választás.