Extrémsport biztosítás

extrémsport biztosítás
Extrémsport biztosítás, hogy dübörögjön az adrenalin!

Extrémsport biztosítás. Először is vegyük sorra azokat a veszélyes sportokat, amelyek már az extrém kategóriába tartoznak. Ha tudjuk, melyek ezek a sportok, belátjuk, hogy biztosítás nélkül lehetetlen egy ilyen aktív tevékenységgel eltöltött utazást extrémsport biztosítás nélkül megúszni.
A veszélyes, és extrém sportokat a biztosítók különféleképpen értelmezik, ám minden biztosító palettáján megtalálhatók a vadvízi evezéstől, a jetskin át, a raftingig, valamint a bungee jumping, a “banánozás”, a hegymászás, a katesurf, a windsurf, a rocky jumping, a siklóernyőzés, valamint a barlangászás, illetve falmászás is ide tartozik.
Aki hasonló aktív tevékenységgel szeretné pihenését eltölteni, az adrenalint maximumra pörgetni, tisztában kell lennie a sportok veszélyeivel. Nem minden napi tevékenységhez, nem minden napi veszélyek párosulnak. Ezért extrémsport biztosítás nélkül lehetetlen egy ilyen utazásra elindulni. Az extrémsport biztosításhoz lényegesen magas fedezeti limit párosul, épp a különleges baleseti veszélyek, az esetleges drága mentési költségek, valamint a gyakori kórházi utókezelések miatt. Ráadásul a hobbi szinten végzett extrém sportokból adódó sérülések utókezeléseit a TB sem minden esetben támogatja.
Természetesen az extrémsport biztosítás nem csak a veszélyes sporttevékenység alatt biztosít, hanem az utazás egész ideje alatt, poggyászostól, családostól, ha kell gépjárművestől biztosítva vagyunk.
A biztosítók az extrémsport biztosítást szintén csomagokban árulják, itt fontos tudni, hogy már az alapcsomag esetében is teljes körű védelemmel indulhatunk útnak. Természetesen ezt a védelmet még fokozhatjuk különböző kiegészítő biztosításokkal, mint a sportfelszerelésre kötött biztosítással, vagy felelősségbiztosítással. Abban az esetben, ha mi okoznánk kárt másoknak sportolás közben.
Amilyen bonyolult fedezeti rendszere van az extrémsport biztosításnak, olyan könnyen meg tudjuk kötni online, az internet segítségével. Az extrémsport biztosítás kalkulátorban minden biztosító ajánlatával szembesülve tudjuk úti célunknak megfelelően kiválasztani biztosításunkat.