Ingyenes számlázó program letöltése: pár kattintás az egész

NAV-kompatibilis számlázó
NAV-kompatibilis számlázó

Az üzletvezetés olyan vállalkozás, ami tartogat magában komoly kihívásokat. Rengeteg az olyan előírás, aminek kötelezően meg kell felelni és még ki tudja még mennyi lesz a jövőben? Ugyanakkor, mégis jobb helyzetben vannak azok, akik most alapítanak céget és kezdenek bele az értékesítésbe, mert már kitaposott út áll előttük. Amikor az összes régi típusú pénztárgépet le kellett cserélni online változatra, akkor nagy volt a felháborodás, mert elég jelentős költségekről volt szó. Ugyanez merült fel a készpénzmentes feltételek megteremtésénél, valamint az NTAK rendszer kiépítésénél.

Viszont, ha most vágsz bele, akkor már tisztában vagy a pontos elvárásokkal és azokat minden tekintetben belekalkulálhatod a kiadásokba. Ha tudod, hol érdemes keresgélni a kiváló fizetést támogató rendszerek tekintetében, akkor még ajándékra is szert tehetsz. Az ingyenes, NAV-kompatibilis számlázó programot a CMO weboldaláról töltheted le. Csak néhány kattintás az egész folyamat és mostantól elfelejtheted a számlatömböt.

Vége a papíralapú számlázásnak, mert itt az okostelefontról alkalmazható program. Nem mindenki kér külön számlát, főként a kisebb összegekről, ezért ezek kiállítása külön feladat. Többnyire számítógép előtt vagy papíron történt meg az adatok kitöltése, ami időigényes és aprólékos folyamat. A CMO olyan megoldást fejlesztett ki, amivel felgyorsítja a munkát. Tényleg egyszerűen kezelhető, főleg, ha valaki belejön a használatába. A kiállított dokumentum e-mail-ben továbbítható a vásárló felé vagy gyorsan kinyomtatható.

Különösen ajánlott azoknak, akik több vállalkozást visznek, egyéni céget vezetnek, esetleg nem helyhez kötött a szolgáltatásuk. Könyvelőknek szintén hasznos, mert azonnal értesítést kapnak a tranzakciókról. A felhő alapú számlázás teljes egészében megfelel a NAV előírásoknak. Kiegészítő szolgáltatásként pedig a QR kódos fizetés is használható, ami különösen előnyös, amikor csak kevesen fizetnek elektronikus módon, amiért nem éri meg külön POS terminált fenntartani. Nincs tehát más teendő, mint letölteni és kipróbálni a rendszert mielőbb.