Kasei permetező benzines és akkumulátoros változatban

Kasei permetező
Kasei permetező

Legyen szó a növények védeleméről vagy táplálásáról, mindkét esetben jól fognak jönni az olyan berendezések, amelyek segítségével a különféle anyagok kijuttatása gyerekjáték. Ebből a szempontból, a Kasei permetező igazi főnyeremény. Akik szeretnek elrévedni a múltban, feltehetik maguknak a kérdést, hogy miként történt a permetezés, még a legelső készülékek megszületése előtt?

Erre a célra akkoriban általában egy vödröt és cirokseprűt, meszelőt vagy más szálas anyagból készült dolgot használtak, amit belemártogattak a folyadékba majd rácsapkodtak a növényekre. Ehhez képest, a Kasei permetező egyértelműen űrtechnológiának számít. Ennek a márkának választható akkumulátoros és benzinmotoros változata ugyanúgy.

A kisebb-nagyobb kertekben bőven megfelel az elektromos kivitel, de a nagyobb gyümölcsösökben, szőlészetekben már jól jön a robbanómotoros típus. A nagy nyomatéknak hála, a Kasei permetező segít sok méter távolságba eljuttatni a fontos összetevőket. A használata egyszerű és a súlyát is az űrtartalom határozza meg leginkább, amit tetszés szerint választhat.