Könnyen felvihető beltéri falfesték az otthonába

beltéri falfesték Beltéri falfesték

Régen a szobafestés nehéznek bizonyult, különösen akkor, ha nem új, hanem már lakott lakásról volt szó. Ilyenkor össze kell tolni a bútorokat, rengeteg holmit kell átköltöztetni a másik helyiségbe, napokig kell várni a beltéri falfesték száradásáig, majd jöhet a takarítás, festéknyomok eltűntetése és a napokig tartó rendrakás. Az építőanyag ipar azonban már nagyon sokat fejlődött.

A piacra dobott termékekre kimondottan jellemző a gyors száradás, legyen szó akár festékről, akár lakkról vagy csemperagasztóról. A webáruházunk által értékesített beltéri falfesték mindegyike tökéletes fedést biztosít már az első réteg felvitele után is, ennek köszönhetően lényegesen csökken a száradásra és az újrakenésre szánt idő.

Ezek a vízalapú, diszperziós festékek kevés hígítást igényelnek, rolnival, szórófejes pisztollyal vagy ecsettel csodaszépen lehet velük dolgozni. Ha nyáron egy kora reggeli órában nekilát a beltéri falfesték felvitelének, mintegy 4-5 órás száradási idő után már a takarításnál járhat. A cseppállóságnak köszönhetően, még ez a feladat sem lesz reménytelen.