Könnyen szállíthatóak a gurulós állványok

gurulós állványok
Gurulós állványok

Hogyan gyorsíthatjuk fel az építkezési folyamatot további munkaerő felvétele nélkül? Az első lépés, hogy kiváló minőségű munkaeszközöket és az építéshez szükséges kiegészítő berendezéseket vásárolunk. A gurulós állványok összecsukható, alumínium vagy fém szerkezetek.

Ezek legfőbb előnye az állásokkal szemben, hogy a felépítésük önmagában kicsi, könnyen összeszerelhetőek és szállíthatóak, ezért a használatuk a korlátozott méretű helyiségekben is lehetséges, sőt, ott is, ahol más szerelvények igénybevétele irracionális lenne vagy nem biztonságos. A gurulós állványokkal lehetőség van az építőanyagok és a szerszámok elhelyezésére a munkavégzési terület közvetlen közelében.

A felépítmény telepítéséhez nincs szükség semmiféle speciális munkaeszközre vagy képesítésre. Az ilyen szerkezeteket szó szerint néhány perc alatt össze lehet állítani. A praktikus kivitelnek hála, akár egyenetlen felületekre is lehet telepíteni. A gurulós állványok kiválasztásakor azonban vegye figyelembe, hogy azok magassága nem állítható!