Miért a szerszámtervezés határozza meg a fröccsöntés minőségét?

szerszámtervezés
szerszámtervezés

A fröccsöntés kulcsfontosságú tényezője egy pontos, tökéletesen és légmentesen záródó fröccsöntő szerszám. A szerszámtervezés tehát egy rendkívül precíz folyamat kell legyen, mert ha nem így van, akkor annak eredményeképpen hibás alkatrészek kerülnek ki a gyártósorról. Sok esetben a fröccsöntő szerszámgyártó cégek és a fröccsöntést végző vállalkozások nem értenek egyet.

Gyakran fordul elő, hogy elbeszélnek egymás mellett, sőt, konfliktusok is kialakulhatnak köztük egy-egy hibás gyártás miatt. Senkinek sem jó az, ha a szerszámgyártó mutogat a fröccsöntő cégre, a fröccsöntést végző vállalat pedig vissza. Azt, hogy kinek van igaza, azt mindig az adott helyzet dönti el. Egy biztos, a Mould Kft. több évtizede végez műanyag fröccsöntést.

Alapvető céljuk, hogy a gyártás során tökéletes munkát végezzenek, ezért alkalmaznak innovatív fröccsöntő berendezéseket, és dolgoznak együtt tapasztalt szerszámtervező és gyártó cégekkel, hogy elkerüljék ezeket a konfliktusokat.

Ha tehát a Mould Kft. fröccsöntő szolgáltatását választja, biztos lehet abban, hogy a műanyag fröccsöntés során nem fordulnak elő rejtett hibák, egyrészt, mert magas minőségben dolgoznak, másrészt, mert a partnereik is garantálják ugyanezt a szerszámtervezés és a szerszámkészítés során. Ha Önnek épp erre a szolgáltatásra van szüksége, itt kérhet ajánlatot!