Milyen a jó zászlókészítő?

zászlókészítő
zászlókészítő

Amikor zászlót vásárol, érdemes utánanézni, hogy az adott zászlókészítő milyen referenciával rendelkezik. Mióta tevékenykedik ezen a területen? Hogyan viszonyul ehhez a szakmához? Milyen alapanyagokat használ? Milyen széles a kínálata? Egy jó zászlókészítő ugyanis rendelkezik szakmai tapasztalattal, elhivatottsággal, és az átlagtól jobb, magasabb minőségű alapanyagokból állítja elő zászlajait.

Már csak azért is, mert például egy minőségi, szép selyemszatén beltéri zászló százszor jobban mutat, mint egy költséghatékonysági szempontok szerint készült társa. A megbízható zászlókészítő garanciát vállal az általa készített zászlókra és megfelelő ápolási tanácsokkal is ellátja a vásárlóit. Cégünk több mint három évtizede van a szakmában.

Több ezer zászlót készítettünk külföldre, köztük a svéd és norvég királyi udvar számára is. Büszkék vagyunk arra is, hogy az összes magyarországi önkormányzatnál megtalálható egy darab az általunk készített Millenniumi Emlékzászlóból és a Kossuth téren is vontak már fel a mi műhelyünkből származó, hatalmas méretű lobogót. Ha tehát Ön megbízható minőséget és tartós, időtálló zászlókat keres, ne érje be a Poliformn minőségnél kevesebbel!