Reptéri parkoló kedvező díjakkal

Parkolás extrákkal

Parkolás extrákkal

Mielőtt útnak indulunk, még szánjunk egy kis időt a parkolóhely lefoglalására! Csak néhány kattintás és a reptéri parkoló tárt karokkal vár. Ameddig távol vagyunk, addig az autó fedett és őrzött helyen lesz. Az online foglalás azért is előnyös, mert nem kell helyben tölteni az időt az ügyintézéssel.

Természetesen, akinek nem sietős a dolga, annak erre is van lehetősége. A transzfer miatt sem kell fájjon a feje senkinek. A nehéz csomagokat nem kézben kell elcipelni a terminálokig.

Az utasokat kényelmes kisbuszok szállítják el a célig. A reptéri fóliázást sokan szeretnék igénybe venni, ám ennek az árát gyakran magasnak tartják az emberek. Aki a reptéri parkolót használja, az extra szolgáltatásként, kedvező áron részesülhet a biztonsági bőröndfóliázásban is. Az egész nem vesz többet igénybe, mint pár perc és az ügyfelek pénztárcáját sem terheli meg.

Mégis a reptéri parkoló legnagyobb előnye, az a kényelem, amit hozzáad az utazás megkezdéséhez és végeztéhez. Vagyis, hogy saját járművel érkezhetünk és távozhatunk a reptérről, mert nem kell buszra várni, taxit fogni, egy ismerőst megkérni a fuvarért.