Thule hólánc

Thule hólánc az autó kerekeire, és máris sokat tett azért, hogy biztonságosan utazzon a havas, jeges utakon! Sok európai országban, a síterepeken gyakorlatilag mindenhol, Októbertől minden autóban kötelező felszerelésként van előírva a hólánc. Sajnos az autósok nagy része ezt úgy oldja meg, hogy rossz minőségű, olcsó hóláncot tart magánál, ami sok esetben még nem is passzol az adott gumi méretére. A probléma általában akkor következik be, amikor az útviszonyok valóban megkívánják a hóláncok használatát és az nem akar felmenni a kerékre , vagy a felszerelést követően perceken belül elszakad.

Amennyiben nem szeretne a hólánc szereléssel órákon keresztül szenvedni a fagyos hidegben, kiváló hatásfokkal működő, biztonságos hóláncot szeretne autójához; akkor ajánljuk figyelmébe a Thule hólánc kínálatát, amelyből Ön is elvárásai szerint válogathat!

Sokan nem tuják, de nagyon fontos tudni, hogy a hólánc vásárlásnál nem csak és kizárólag a kerékméret a mérvadó! Mivel az autók kerékjárati ívei típusonként eltérő helyet biztosítanak a hóláncok számára, ezért nem szerelhető fel bármelyik hólánc akármelyik autótípusra. Tehát a szakértő hólánc kereskedő a kerékméret mellett az autó típusát is megkérdezi a vásárlótól!

A Budaörs főútján található, hivatalos Thule Partner Márkaboltban, egész évben megtalálhatóak, az autósok körében elismert svéd gyártó termékei. Az autós szállítóeszközök mellett a Thule hólánc típusok legújabb palettájával is várjuk kedves ügyfeleinket. Mindenkinek tanácsot, segítséget nyújtunk a megfelelő hólánc kiválasztásában, illetve autójára akár fel is próbálhatja a kiválasztott Thule hólánc típust!

THULE Partner – 2040 Budaörs, Budapesti út 30-32.

Tel.: +36 70 455 2089