Trapézlemez minőségi anyagokból

Tetőlemez minden színben

A minőségi borítóanyagok remek szolgálatot fognak tenni az évek során, hiszen megvédik a befedett épületet hosszú időn keresztül. A trapézlemez rendkívül strapabíró, ami elsősorban a minőségi anyagának és a kialakításának köszönhető.

A kialakításuk horganyzott vagy horganyzott festett anyagokból történik. Egyszerűen méretre vágható, a mintához alakított ollóval. Azért nagyon fontos, hogy ezzel az eszközzel történjen a méretezés, mert így nem fog megsérülni a horgany és festék rétege.

Pont ez az a két dolog, ami miatt annyira remekül lehet alkalmazni. Nem számít drága fedőanyagnak és amennyiben egy jól kivitelezett terv alapján kerül felszerelésre, kifejezetten esztétikus képet fog mutatni. A trapézlemez sokféle színben állítható elő, ami meglehetősen kiszélesíti a felhasználhatóságát.

A megrendelő egy igazolást fog kapni a megrendelt termék minőségéről, ami bizonyítja, hogy a felhasznált anyagok első osztályúak. A trapézlemez felszerelésekor figyeljünk oda az átfedésekre. Általában 15 centiméter szokott ideálisnak számítani.