Tarol az 1 perc és nyersz!

Bár sokan féltették az RTL legújabb vetélkedőjét, az 1 perc és nyersz mégis tarol a nézettségi listákon. A Minute to win it magyarított változata napról napra százezreket vonz a képernyők elé, hogy a stúdióban ülő nézőkkel együtt izgulják végig az egyes feladatok végrehajtását.

Nem is olyan rég jelent meg az RTL Klub képernyőjén egy felhívás, mi szerint bárki jelentkezhet a hamarosan indításra kerülő vetélkedőre, csupán csak ügyességre van szükség. Több sem kellett az átlag nézőnek, rögtön tárcsázta a megadott telefonszámot, megtörtént a jelentkezés, és már ott is volt a vetélkedő válogatásán.

Itt eszméltek rá sokan, hogy az első ránézésre könnyűnek tűnő feladatok végrehajtása korántsem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.

Elég, ha az ember keze megremeg, és már el is dőlt a Csavartorony. Ha nem vagyunk elég gyorsak, akkor nem sikerül 1 perc alatt felépíteni a Pohárpiramist. Ha idő előtt elfogy a levegőnk, akkor a Tripla placcs játéknak is búcsút mondhatunk. És még sorolhatnánk napestig.

Éppen ezért otthon rengeteget kell gyakorolni az 1 perc és nyersz feladatait ahhoz, hogy a stúdióban, Sebestyén Balázs mellé kellő magabiztossággal léphessünk fel. És ha már ott vagyunk, akkor tegyünk meg mindent a győzelem érdekében.

Koncentráljunk, célozzunk, ügyeskedjünk, de legfőképpen játszunk egy jót.

Aki pedig lemaradt a válogatásról, és ezáltal a játékról, ne csüggedjen! Hamarosan jön a második széria, addig pedig a tévében és az interneten nyomon követheti az adásokat, és megtanulhatja az egyes feladatok trükkjeit.

Mindenkinek jó játékot és jó gyakorlást kívánunk!