Játékok, amik összehozzák a családot

Boribon és Annipanni a nagy szamócavadászat társasjáték

Bizonyára minden egyes szülő tisztában van azzal, hogy a gyerekével szemben felelősséggel tartozik. Ebbe pedig meglehetősen sok minden beletartozik, például még olyan apróságok is, hogy milyen játékot veszünk a gyereknek. Úgy gondolod te is, hogy ez nem fontos? Egy picit boncolgatom akkor ezt a témát. Lövöldözős, illetve egyéb számítógépes játékokat vagy társast akarunk vásárolni? Nos, az előbbi esetében valószínűleg nagyon sokat fog játszani, sőt még szinte enni sem akar majd, hiszen minden időt szeretne azzal a játékkal tölteni. Mit tanul belőle? Agressziót, verekedést, gyilkolást és még lehetne sorolni.

Gondolom, senki sem örülne, ha a gyerek elkezdené utánozni a valós életben a játékban látottakat. Pedig ez fog történni! Mi a helyzet a társassal? Eleve kell hozzá több ember, tehát nem fog egyedül elvonulni játszani és nem lesz egy antiszociális vagy esetleg agresszív gyerek. Az örömet nem a lövöldözésben és egyéb agresszív szimulálásokban leli majd, hanem első sorban a közösségben.

Ezt a témát természetesen lehetne még boncolgatni, de inkább nem teszem, mivel valószínűleg mindenkinek világos, hogy mekkora különbség van a kettő között. Azonban nem szeretnék csak úgymond félrebeszélni, így ajánlunk is egy konkrét oldalt, ahonnan remek társasokat lehet beszerezni. Innen http://kolyokjatek.hu/Tarsasjatekok gyakorlatilag csak pár kattintás a vásárlás és már küldik is a futárcéggel.

Tudni kell a cégről, hogy teljesen megbízhatóak, nem kell hibás játékra számítani, vagy ha mégis előfordulna, akkor természetesen kicserélik. Mindamellett, hogy olyan társasokat lehet vásárolni innen, amelyek nem ártalmasak egy gyerek személyiségére még minőségiek is. Ez pedig eléggé fontos tényező, ha belegondolunk, hogy a gyerekek kezében minden tárgynak lerövidül az élete.