Mászkálós játékok minden korosztálynak

Magunk is meglepődtünk mikor rá találtunk erre a remek internetes oldalra ahol teljesen ingyen lehet ilyen típusú játékot játszani. Klikkeljen weboldalunkra a maszkalosjatekok.net –re és válogasson az itt található több száz jobbnál jobb játék közt. Természetesen ezekhez regisztráció nélkül hozzáférhet, nem kell fizetni sem érte.

Néhány ezen az oldalon található játék: szuper nadrág kalandjai, szuper nadrág, a veszélyes Márió, Máriós kommandó, Perzsia hercege, lopakodó kommandós. A most következőkben egy pár szót szeretnénk leírni a veszélyes Máriósról. A nagy klasszikus figuránknak most kommandós szerep jutott, segíteni kell neki a nyilakat használva a labirintuson átmenni és elpusztítani a felbukkanó ellenségeket. A kommandós Márió egyik legnépszerűbb játék ezen az oldalon a shift gombbal szét kell rúgni az ellenségeket és fel kell venni a bónuszpontokat. Még egy nagy kedvencünk az itt található játékok közül a Perzsia hercege volt. A perzsa hercegnek ki kell jusson a börtönből. Nyolc perc alatt el kell jusson a börtönből a trónterembe amennyiben nem sikerül visszamegy a börtönbe. A hely tele van csapdákkal emiatt nagyon kell figyelni, a shift gombot használva felveti az útjába eső bónusz pontokat.

 

Ezek a játékok mind magas minőségű grafikával rendelkeznek és szinte minden gépen elfutnak, nem igényelnek nagy teljesítményt számítógépétől ez is egy nagy jó tulajdonsága ezeknek a játékoknak mivel sokan nem rendelkeznek, Pentium 4 esnél jobb számítógépekkel és a legtöbb oldalon található játékok minimum rendszerigénye a Pentium 4-nél erősebb gép. Klikkeljen erre a csodás oldalra és szemezgessen kedvére jobbnál jobb kitűnő játékok közt mindezt teljesen ingyen, hihetetlenül hangzik, de így van, az itt található játékokat ingyen veheti igénybe, használatba!

 

http://maszkalosjatekok.net/